Politica de plată și executare a serviciilor

1. Cum plătesc ?

Pentru serviciile achiziționate on-line de pe www.valinex.ro aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

· plata online prin card bancar – NETOPIA PAYMENTS (înainte de efectuarea plății se va afișa exact valoarea cheltuielilor)

2. Când se execută serviciile achiziționate on-line?

De la momentul achiziționării on-line a serviciilor, un reprezentant VALINEX SOLUTIONS SRL vă va contacta pentru a stabili împreună cu dumneavoastră planul pentru executarea serviciului sau pachetului ales. Executarea serviciilor se poate face imediat în ziua următoare de la data achiziției, până la cel mult 30 de zile.

Politica returnare / anulare a serviciilor

1. Cum anulez un serviciu achiziționat on-line?

În cazul în care a fost achiziționat on-line un serviciu de care nu doriți să beneficiați, ne puteți contacta la numarul 0720138849 pentru a solicita anularea, în termen de 7 de zile.

2. În cât timp valoarea serviciu achiziționat on-line va fi returnat în contul personal în caz de anulare?

În funcție de politicile fiecărei bănci, valoarea serviciului achiziționat on-line va fi returnat în contul dumneavoastră personal în termen de 5-7 zile lucrătoare.

Alte informatii:

In momentul achizitionarii unui serviciu de catre o persoana fizica/juridica firma VALINEX SOLUTIONS SRL se angajeaza pentru efectuarea completa a serviciului respectiv

Pentru o buna functinoare a serviciilor va rugam ca inainte de achizitionare sa ne contactati telefonic / prin e-mail / prin chat-ul live pentru a va ajuta in alegerea serviciului dorit.

Daca pe perioada prestarii unui serviciu consumatorul doreste modificarea serviciului firma VALINEX SOLUTIONS SRL se angajeaza pentru efectuarea modificarii din momentul instiintarii.

Daca pe perioada prestarii unui serviciu consumatorul doreste incheierea unui serviciu firma VALINEX SOLUTIONS SRL va inapoia integral banii doar pentru serviciile de Realizare Website.

Pentru serviciile de publicitate (video/website) daca consumatorul doreste incheierea serviciului firma VALINEX SOLUTIONS SRL va inapoia suma de bani ramasa pentru serviciul de publicitate. (Exemplu: din oferta de 1000 de vizite unice au fost distribuite 500, iar consumatorul doreste incheierea serviciului se va inapoia jumate din pretul ofertei)Toate serviciile noastre sunt virtuale si nu necesita transportarea/livrarea ele fiind efectuate in mediul online.

Dupa platirea serviciului integral se va emite o factura cu datele pe care le-ati introdus in comanda respectiva si va fi trimisa la adresa de e-mail introdusa pe aceasta platforma.